S.C. INDUSTRIAL VALVES S.R.L. este partenerul ideal pentru proiectarea, producţia şi distribuţia gamei complete de robinete, atât pentru colectarea şi controlul debitelor de apă din apeducte şi instalaţii de irigare, precum şi pentru aplicaţii industriale. În 2005, cifra de afaceri realizată numai din vânzarea de robinete a fost de 1.800.000 Euro.

Produse

robinete de închidere cu sertar, robinete de închidere cu sertar tip cuţit, robinete de închidere cu ventil, robinete de reţinere, robinete de închidere cu clapă fluture, robinete de închidere cu sferă, hidranţi, compensatoare de montaj şi flanşe de legătură, armături speciale.

Aplicaţiile produselor noastre sunt: apă potabilă şi apă reziduală, centrale electrice de termoficare, intalaţii chimice, petrochimice şi de gaz, industria generală, industria alimentară, construcţii şi reparaţii de nave.

Personal

Personalul nostru s-a specializat în domeniu şi se află permanent la dispoziţia clienţiior noştri pentru asistenţă tehnică, asistenţă post-vânzare şi orice alte detalii necesare pentru punerea în funcţiune şi exploatarea echipamenteior livrate.

Servicii

Serviciile noastre au la bază conceptul "calitate de la început". S.C. INDUSTRIAL VALVES S.R.L a fost acreditată de ANGLO-JAPANESE AMERICAN REGISTRARS, prin acordarea CERTIFICATULUI DE ASIGURARE A CALITĂŢII conform BS EN ISO 9001:2000, recunoaşterea bine-cunoscută a conformităţii cu cele mat stricte standarde de asigurare a calităţii. În calitate de companie orientată după cerinţele pieţei, în scopul asigurării serviciilor optime, gama noastră de produse îndeplineşte cerinţele specifice fiecărui beneficiar.